Hodnocení obchodu

5,0 68 hodnocení
5
68x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora Karolína Kubišová | 1.6.2020
Je krásný, náš pejsek ho miluje. Děkujeme
LK Avatar autora Lenka Koukalová | 29.5.2020
Perfektní. Stránky přehledné, rychlé doručení. Zboží super. Doporučuji.
TL Avatar autora Tomáš Lenoch | 27.5.2020
Velice příjemná paní, perfektní jednání jak po telefonu, tak i osobně. Je super, že si člověk jisté věci může vyzkoušet na místě. Vřele doporučuji.
SK Avatar autora Silvie Křenková | 25.5.2020
Super :) Jen dodací doba byla delší, ale to se mi paní omluvila a poslala mi dobrůtky pro pejska jako dárek ❤️
LM Avatar autora Lenka Matoušovská | 24.5.2020
Perfektní, rychlé odeslaní, dobře zabaleno, kvalitní zboží.
J Avatar autora Jan | 22.5.2020
Vše v pořádku :) Piraňa maximálně spokojena.
VP Avatar autora Vladimíra Polívková | 22.5.2020
Skvělá spolupráce :-)
RS Avatar autora Romana Soukalová | 18.5.2020
Rychlé dodání,pelíšek pěkný,pejskové jsou spokojeni.
MK Avatar autora Martin Káčerek | 17.5.2020
Super, zboží do dvou dnů doma.
GP Avatar autora Gabriela Palenčarová | 16.5.2020
Velice spokojená..????rychlé dodání,zboží odpovídá nabídce????
Avatar autora Roman Čáp | 15.5.2020
OK
JS Avatar autora Jana Svobodová | 12.5.2020
Bez vady :)
JK Avatar autora Jarmila Karbanová | 11.5.2020
Vše super, doporučuji! Přestože zboží nebylo skladem, balíček jsem obdržela do pár dní, což jsem ani tak rychle nečekala. Se zbožím jsem - respektive náš pes VELMI SPOKOJEN!
MS Avatar autora Martina Streďanská | 9.5.2020
Krásné zboží, rychlé dodání
TP Avatar autora Tereza Podlipná | 7.5.2020
Vše v pořádku, rychlost dodání oceňuji. Celkově spokojenost. Z
HT Avatar autora Helena Tichá | 4.5.2020
Velká spokojenost
IV Avatar autora Ivana Vašková | 3.5.2020
velmi
KJ Avatar autora Katerina Jaskova | 2.5.2020
Velmi spokojena
Avatar autora Tomáš Švejda | 30.4.2020
Velká spokojenost. Zboží přišlo v pořádku a ihned po objednání. Ideální bouda pro psa do bytu; osobně si myslím, že lepší na trhu není! Sice dražší, ale opravdu kvalitní. Rozměry i fotografie odpovídají skutečnosti. Děkujeme!
MH Avatar autora Marcela Hrabalová | 24.4.2020
Zboží přišlo v pořádku, jen trochu delší doba dodání. Pěkný pelíšek, hafuša je spokojená, že se tam schová a nikdo ju nevidí. Dříve si zalezla pod deku a když jsem uviděla domeček, tak se mi tak moc líbil, že jsem ho musela koupit. Vzala jsem i ten polštářek, protože jsem četla v hodnocení, že spodek je tenký a dobře jsem udělala. Je jen trošku dražší.